Klementina Nemet +381 (0)61 57 53 699, Maćaš Nemet +381 (0)64 13 31 898 klementina.n@gmail.com

Pitanja i odgovori

Ponedeljak – petak od 9h do 15h,
subotom i nedeljom po dogovoru.
Konsultacije: +381 (0)61 57 53 699

Klementina Nemet

Zeleno Žito Palić, Javorska 3
Radno vreme prodavnice u Subotici:
Ponedeljak – petak od 7:00h do 13:00h i subotom od 7:00h do 12:00h, nedeljom po dogovoru.

PITANJA I ODGOVORI U VEZI NAŠIH PROIZVODA
1. Kako da znamo da li je Zeleni sok od žita originalnog proizvođača ZELENO ZDRAVLJE sa Palića

Naša pakovanja su originalna i zaštićena suvim žigom sa deklaracijom proizvoda. Na deklaraciji su odštampani svi naši podaci kao što su: proizvođač, institucija koja ga je ispitala i odobrila za promet, sastav, količina, rok trajanja, itd. Ovako obeleženi proizvod možete smatrati bezbednim za upotrebu. Naš sok od žita jeste jedini originalni i visoko kvalitetni proizvod koji raspolaže sa svim adekvatnim deklaracijama, a proizveden je na Paliću pod strogo kontrolisanim uslovima firme „Zeleno zdravlje“.

2. Da li mala deca smeju da koriste Zeleni sok odo žita ?

Ovaj proizvod je potpuno bezbedan i bez ikakvih problema mogu ga koristiti ljudi različitih starosnih dobi pa i deca uzrasta od 3 godine. Sok je prošao razne vrste kliničkih ispitivanja i mogu ga koristiti i zdrave i bolesne osobe sa dozom koja je prilagođena uzrastu i potrebama oranizma konzumenta. Detalje o načinu i upotrebi soka pročitajte na stranicama opisa proizvoda.

3. Da li je sok od spelte isto što i zeleni sok od žita ?

Zeleni sok od žita jeste vrsta proizvoda koja se pravi od Spelte posebne vrste žita međutim sama činjenica nije i jedini uslov jer ovaj proizvod ima svoj način proizvodnje, čuvanja i same upotrebe jer u slučaju nepravilne upotrebe proizvod gubi svoja lekovita svojstva pa je zato potrebno držati se uputstva o načinu upotrebe i čuvanja samog proizvoda.

4. Kako se čuva Zeleni sok od žita ?

Zeleni sok od žita i ostali naši proizvodi čuvaju se u originalnom pakovanju i po uputstvu samog proizvoda u zamrznutom stanju bez otopljavanja do trenutka upotrebe gde se izdvaja samo količina koja je neophodna za trenutnu upotrebu ili jednu terapiju.

5. Kako se dozira upotreba Zelenog soka od žita ?

Količina upotrebe zavisi od namene, za informacije o preporučenoj dozi obratite se proizvođaču ili svom lekaru koji će vam na najbolji način objasniti o vrsti terapije koja je svojstvena vrsti i stepenu bolesti organizma!

6. Šta sadrži jedno pakovanje Zelenog soka odo žita ?

Svi naši porizvodi u originalnom pakovanju sadrže 36 kuglica zamrznutog napitka, uputstvo za upotrebu i deklaraciju istog sa neophodnim podacima o datumu proizvodnje, pakovanja i kontrolisanja od strane nadležnih organa. Proizvodi su upakovani u posebnj i originalnoj kutiji koja je zaštićena posebnim žigom radi izdvajanja od lažnih, neregistrovanih, sadržajno neproverenih i neispitanih kopija i zloupotrebe.

7. Zbog specifičnosti proizvoda kako se vrši dostava i dopremanje Zelenog soka od žita ?

Dostava i dopremanje naših proizvoda zbog svojih specifičnosti mora se vršiti na karakterističan način. Proizvod se čuva zamrznut na temperature od -18 do -20 stepeni pa je jedini način otpremanja do krajnjeg kupca u prenosnom frižideru sa posebnom pažnjom da se u manipulaciji i prenosu sam proizvod ne sme otopiti jer u tom slučaju dolazi do gubljenja svojstva lekovitosti istog.

8. Gde kupiti Zeleni sok od žita ?

Naše proizvode možete kupiti pozivom na poznate brojeve telefona sedišta na Paliću ili putem maloprodajnih objekata naših distributera. Zbog vrlo specifičnih uslova čuvanja samih proizvoda (zaleđeni na temperaturi od -20 stepeni celzijusa) potrebno je obratiti pažnju na uslove transporta pri kupovini.