Klementina Nemet +381 (0)61 57 53 699, Maćaš Nemet +381 (0)64 13 31 898 klementina.n@gmail.com

Zeleni sok od žita + Ω3

PRIRODAN PROIZVODI 100% !

POVEĆAVAMO IMUNITET – DAJEMO SNAGU – PRUŽAMO VITALNOST – ORGANIZAM ČINIMO ZDRAVIM

Šta je zeleni sok od žita + OMEGA 3?

Zeleni sok od žita + Ω3 je kombinacija koja u potpunosti objedinjuje sva pozitivna dejstva soka od žita na naš organizam i sva blagotvorna dejstva Ω3 masnih kiselina.

U zelenom soku od spelte sa dodatkom Ω3 masnih kiselina malaze se i vitamini, enzimi, minerali, mikroelementi i aminokiseline koje su savršeno izbalansirane te ih ljudski organizam lako prepoznaje, a sastojci zelenog soka od žita se sa lakoćom i u odgovarajućoj meri apsorbuju u krvotok gde ispoljavaju svoja pozitivna dejstva.
.

Ω3 kiseline

Ω3 nezasićene masti deluju pozitivno na ljudski organizam, smanjuju nivo triglicerida u krvi, puls, krvni pritisak i zakrčenje vena. Reguliše holesterol u krvi i time smanjuje rizik od srčanih oboljenja, od životnog su značaja za metabolizam, utiču na rad ćelija, ugrađuju se u ćelijsku membranu, čine je elastičnom i tako potpomažu zdravo funkcionisanje svih organa. Kod trudnica utiče na pravilan rast i razvoj ploda, smanjuje rizik od prevremenog porođaja.

„Ćelije raka ne mogu preživeti u prisustvu visokih koncentracija kiseonika“

dr.Otto Warburg

PRVI ZNACI DEJSTVA

Prvo deluje na nervni sistem, a zatim jača fizičku snagu i daje životnu energiju. Nakon prva 3-4 dana čišćenja organizma polako počinje da smiruje nervni sistem. Prvi simptomi jačanja imuniteta su individualni, ali se najčešće osete posle 9-10 dana.

Zeleni sok od žita je 100% prirodan sok i u sebi ne sadrži nikakve dodatke (šećer, konzenrvans, dodatnu boju…). Preporučljiv je odraslim osobama kao i deci starijoj od tri godine. Prilikom konzumiranja soka nema zabeleženih nuspojava.

KO NE MOŽE DA KORISTI ZAMRZNUTI ZELENI SOK OD ŽITA

Osobe osetljive na pšenicu ne mogu da koriste Zeleni sok od žita a bolesnici čiji je imuni sistem preaktivan treba da konsultuju svog lekara pre upotrebe proizvoda.
Sok nije preporučlji za decu mlađu od tri godine.

NUSPOJAVE

U prva 3-4 dana može se pojaviti blago čišćenje (zelenasta stolica), kao posledica pročišćavanja organizma od nagomilanih toksina u probavnom traktu i želudcu.

Šta sadrži zeleni sok od žita + Ω3 ?

1. Zeleni sok od žita + Ω3 sadrži 90 različitih minerala i mikroelemenata, ustvari sve neophodne mineralne materije neophodne našem organizmu.

Izuzetno važni minerali i mikroelementi koje moramo naglasiti: K (kalijum), Ca (kalcijum), Na (natrijum), Mg (magnezijum), Cu (bakar), Se (selen), Fe (gvožđe) + 75 mikroelemenata.

Istraživanja pokazuju da se organske materije iz Zelenog soka od žita + Ω3  i do deset puta brže i kvalitetnije apsorbuju od veštački proizvedenih materija. Mineralne materije i mikroelementi zajedno učestvuju u brojnim biohemijskim procesima i tako pojačavaju njihov krajnji efekat. Oni su odgovori za alkalizaciju krvi. Naime, u normalnim okolnostima krv je blago bazna, međutim, usled raznih spoljnih uticaja (stres, nepravilna ishrana) dolazi do njene kiselosti. Opasnosti kisele sredine su to što je ona dobra podloga za razne bakterije, gljivice, veže masne ćelije što dovodi do gojaznosti koja sa sobom nosi mnoga druga oboljenja. Kisela sredina pogoduje razmnožavanju ćelija raka. Kiselost krvi dovodi do njenog zgušnjavanja koja ima za posledicu lošu cirkulaciju. Narušavanje Ph krvi između ostalog ima za posledicu konstantan umor, iscrprljenost, depresiju, visok krvni pritisak, dijabetes, poremećaj metabolizma, bolove u mišićima, česte glavobolje, tegobe sa varenjem itd. Često ni ne pomislimo da iza ovih tegoba stoji narušena Ph vrednost organizma.

2. Ogroman izvor proteina, sadrži sve esencijalne aminokiseline u odgovarajućoj razmeri.

3. Bogat izor vitamina, nije ga slučajno Dr.Ann Wigmore nazvala „vitaminskom bombom“. Podjednako sadrži i hidrosolubilne i liposolubilne vitamine. Sadrži puno A i C vitamina. Ima više C vitamina nego drugo voće ili povrće. Pored ovoga srazmerno je bogat E-, F-, K-, i B- vitaminima.

U današnjem savremenom svetu velika je potreba za dodatnim unosom vitamina, kako bi nadomestili loš kvalitet namirnica, konzumiranje alkohola, nedostatak sna, velike količine kafe što utče na količinu vitamina u našem organizmu.

4. Na rođenju dobijamo određenu količinu enzima koji vrše više miliona biohemijskih reakcija. Kada naše telo troši velike zalihe sopstvenih enzima u slučajevima kao što su emocionalna kriza, napad virusa, ukoliko jedemo kuvanu i prerađenu hranu, balans enzima u organizmu opada. Kada se to desi, naš organizam oduzima enzime iz žlezda, mišića, nerava i krvi da bi pomogao zahtevnom procesu varenja. Vremenom će nastati nedostatak enzima u tkivima koja su ga pozajmila, pa se smatra da je ovo jedan od mehanizama nastanka alergija i bolesti u tim tkivima. Enzimski nivo u našim tkivima obnavlja se presnom biljnom hranom bogatu očuvanim enzimima.

Do sada je u Zelenom soku od žita otkriveno na stotine enzima, koji uspešno nadopunjuju nivo enzima u našim tkivima.

5.Hlorofil – molekularna struktura hlorofila koji se nalazi u biljkama pokazuje veliku sličnost sa hemoglobinom koji se nalazi u krvi i raznosi kiseonik po telu. Zato možemo reći da je „hlorofil tečni kiseonik, odnosno prečišćava i obnavlja krv“ (bioterapia, 2003).

To je prirodni antioxidant sa antibakterijskim delovanjem. Hlorofil nije vitamin, ali je danas opšte prihvaćeno da je važan u optimalnoj ishrani. Najveću ulogu ima u alkalizaciji krvi, obnavljanju ćelija i procesu usporavanja starenja.

Zašto je dobar zeleni sok od žita + Ω3 ?

Jača imunitet, pomaže kod tegoba sa varenjem, detoksikuje organizam, uništava štetne bakterije, blagotvorno utiče na crevnu floru, reguliše telesnu težinu, povećava vitalnost, smanjuje umor, velika koncentracija hlorofila pomaže snabdevanje tkiva kiseonikom i tako ublažava upale.

Hipokratov institut izneo je podatke o bolestima kod kojih zeleni sok od žita + Ω3 pokazuje značajne rezultate: rak koštane srži, rak dojke, rak debelog creva, rak pluća, rak prostate, rak materice, rak limfnih žlezda, limfoma, ciste, šećerna bolest, upala zglobova, bronhitis, opadanje kose, regulacija telesne težine.

Terapija zelenim sokom od žita uspešno se primenjuje već 40 godina i to kod sve težih i težih bolesti savremene civilizacije. Nakon završene terapije ljudi ne svedoče samo o ozdravljenju već o vitalnosti i ponovnom rođenju.

Zbog visokog sadržaja enzima i belančevina u Zelenom soku od žita + Ω3 njegovi elementi se brzo razgrađuju, zbog čega se on ne može skladištiti na sobnoj temperaturi. Jedini način je zamrzavanje (i majčino mleko se čuva na isti način). Samim tim se i transportuje isključivo u hladnjaku i čuva duboko zamrznut.

Jako dobre rezultate daje uporedo sa lekarskom terapijom kod npr. hormonske terapije, hemoterapije, zračenja. Smanjuje neželjena dejstva terapija, jača imunitet i popravlja krvnu sliku.

Ovaj proizvod je proizveden po HACCP standardu

Kako koristiti zeleni sok od žita + Ω3 ?

Količina upotrebe zavisi od namene. Ako ga ne koristite za jačanje imuniteta nego kao terapiju za preporučenu dozu se obratite vašem prodavcu.

Prema doktorici Ann Vigmor, pronalazaču ovog soka, zeleni sok od žita + Ω3 je bogat vitaminima koji dobro utiču na sve organizme u današnjoj zagađenoj životnoj sredini, bilo da se radi o mladoj ili starijoj osobi.

Kako treba rastopiti kockice:

Ovaj proizvod se obavezno pije ujutru na prazan želudac pre kafe, čaja, cigareta i sl.a posebno bi napomenuli da ne smete konzumirati ni vodu. Jednu ili više kockica treba rastopiti u staklenoj čaši sa vodom (negaziranom mineralnom vodom ili destilovanom vodom iz apoteke). Korišcenje gradske vode je zabranjeno zbog prisustva hlora. Na dan se može konzumirati od jedne do šest kockica preparata.

Pauziranje između konzumacije ledenih kockica i doručka.

Uputstva u tabeli se strogo treba pridržavati!

Zamrznuta kockica Pauziranje izmedu konzimiranja ledenih kocki i doručka
1 zamrznuta kockica 30 minuta
2 zamrznuta kockica 1 sat
3 zamrznuta kockica 1 sat i 30 minuta
4 zamrznuta kockica 2 sata
5 zamrznuta kockica 2 sata i 30 minuta
6 zamrznuta kockica 3 sata

Uz stalno mešanje plastičnom kašikom u roku od jednog minute kockica se otopi i po mogućnosti odmah je potrebno popiti.

Ako je tečnost suviše hladna za vaše grlo, onda postoji jedan jedini način kako ugrejati sok. Prema pomenutom načinu uzme se posuda u kojoj se nalazi mlaka voda ne toplija od temperature ljudskog organizma odnosno maksimalnih 40°C stepeni, u tu vodu staviti čašu i sa povremenim mešanjem ugrejati sok a zatim i odmah popiti. Temperatura tečnosti u čaši ne sme prelaziti pomenute stepene i treba da je samo onoliko zagrejana, koliko je potrebno da bi se tečnost mogla popiti.

Ceo proces ne traje duže od 2 minuta. Tečnost koja nije popijena nakon pola sata gubi mnogo od svoje vrednosti i više je ne vredi piti. Posle ispijanja tečnosti ne sme se ništa konzumirati, stomak treba da miruje da bi enzimi, minerali i vitamini ušli u organizam, i u krvotok. Za svaku kockicu je potrebno pola sata mirovanja. Npr. 3 kockice = 1,5 sat mirovanja.
Posle tog vremena počinje dan, odnosno možete redovno piti i jesti.

Prvih 3-4 dana može da se pojavi mekša stolica ili mučnina (u stomaku).
Nije preporučljivo dati deci mlađoj od 3 godine. Ovaj proizvod ne sadrži gluten.
Sok je napravljen od specijalnog žita, spelte, i to od klice i mladog lista procesom hladnog ceđenja. Kockice uvek treba držati u zamrznutom stanju, u sopstvenoj kutiji u dubokom zamrzivacu na -18°C stepeni. Ako se jednom otopi ne vredi ga više zamrzavati.
Za neke dodatne informacije obratite se proizvodacu.